Vera “MasterChef”: Pengetahuan Masak Desi Gila

Ternyata ga cuma penonton di rumah yang akuin kejagoan Desi, tapi contestants laen juga, seperti Vera. Apa sih pendapat Vera tentang skill and sifat Desi? Baca aja deh yah🙂

Source: http://ramadan.okezone.com/read/2012/10/20/299/706781/vera-masterchef-pengetahuan-masak-desi-gila

Vera “MasterChef”: Pengetahuan Masak Desi Gila
Vera “MasterChef”: Desi’s Culinary Knowledge is mind blowing.

Vera “MasterChef”

WAH, MasterChef Indonesia Season 2 sudah hampir di ambang penentuan pemenang. Bagi Vera, pemenang itu akan diraih oleh Desi (39, direktur hotel asal Bangka).

Whoa, MasterChef Indonesia Season 2 is drawing close to an end. In her opinion, Vera thinks the competition would be won by Desi (39, Hotel Director from Bangka).

Grand Final MasterChef Indonesia Season 2 menyisakan dua kontestan, yakni Opik (30, agen properti asal Surabaya) dan Desi. Anda pasti sudah punya jagoan, sama dengan pemenang Top 4 MasterChef Indonesia Season 2 ini.

There are 2 contestants left for the Grand Final of MasterChef Indonesia Season 2, Opik (3o, property agent from Surabaya) and Desi. Just like The Top 4 of MCI season 2, surely you have someone you’re rooting for.

“Aku jagoin Mami Desi. Untuk skill, dia jauh di atas rata-rata kita. Dia pengetahuan masaknya gila-gilaan,” ujar Vera ketika bertandang ke redaksi Okezone di Gedung HighEnd, Jalan Kebon Sirih, Jakarta, baru-baru ini.

I’m rooting for Mami Desi (Most contestants call her ‘Mommy Desi’). For skills, her level is way above us. Her knowledge on cooking is mind blowing.” Said Vera when visiting Okezone in High End Building, Jalan Kebon Sirih, Jakarta, recently.

Pernah suatu ketika di Gallery MasterChef, perempuan 23 tahun ini dan kontestan-kontestan lain dihadapkan pada satu box berisi macam-macam kacang, seperti chestnut dan walnut. Ketika peserta lain bingung bagaimana mengolah kacang-kacang tersebut, Desi tampak sangat piawai mengenali dan mengolahnya.

One time in MasterChef Gallery, the 23 year old woman and the rest of the contestants were facing a box that was filled with many kind of nuts, like chestnuts and walnuts. While the rest of the contestants didn’t know what to do with the nuts, Desi easily recognized them and processed them like an expert.

“Selama di karantina, Mami Desi udah kayak tutor kita. Dan, dia orangnya enggak sombong. Itulah yang bikin dia pantas jadi juara. Memang jago juga di kuliner dan passion masak. Yang paling penting, dia bisa memotivasi orang lain untuk jadi lebih baik,” pungkas jebolan graphic designerUniversitas Maranatha, Bandung, tersebut.

“During the quarantine period, Mami Desi became our tutor. And she’s not arrogant or cocky. That and the fact that she’s very skillful and very passionate when it comes to cooking show that she deserves to be the winner. And the most important thing of all, she motivates other people to be better” Said the Graphic Designer graduate from Maranatha University in Bandung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s